Werving marketeers

Marketing & Co zoekt door middel van werving marketeers die hun vak verstaan. Om aan de groeiende vraag naar vakbekwame marketeers te kunnen voldoen, zijn we dagelijks bezig met de werving van marketeers.

Dus ben jij marketeer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of vertegenwoordig je juist een organisatie die bezig is met de werving van marketeers? Informeer dan bij Marketing & Co en wij zorgen voor de perfecte match.

Bedrijven zetten Marketing & Co vaak in als er gezocht wordt naar ervaren marketeers. Wanneer een werkgever geen tijd heeft om zelf personeel te werven, wordt Marketing & Co vaak ingeschakeld om als intermediair op te treden. Marketing & Co heeft ervaring in deze branche en in werving en selectie, daarom zijn wij de ideale en betrouwbare partner voor werkgevers die op zoek zijn naar marketeers. Marketing & Co heeft een goede naam en wij staan erom bekend dat we vakbekwaam en professioneel personeel bieden.

Dus ben je bezig met de werving van marketeers maar heb je de juiste kandidaat nog niet gevonden? Informeer dan bij Marketing & Co, je kunt bellen met telefoonnummer 020 521 8700 of e-mailen naar info@marketingco.nl.