Over ons

Marketing & Co is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers in de marketing een puur mensenbedrijf. Oprichters Michael Boud en Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in de marketing.

Michael op Linkedin Michael Boud ([email protected]) is als partner verantwoordelijk voor client services. Hij was voorheen onder meer commercieel en inhoudelijk verantwoordelijk voor meerdere websites van De Telegraaf en had daarvoor een eigen bedrijf in event marketing.

Maurice op Linkedin Maurice van Uden ([email protected]) gaat over business development, ict en de back office. Eerder was hij uitgever en vervulde hij marketingfuncties bij Bloor Research, VNU en Veronica.

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen ([email protected]) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.

Maaike op Linkedin Maaike Willems ([email protected]) is researcher en werkt ruim 20 jaar in de recruitmentbranche. Zij is mede-oprichtster van ons zusterbedrijf pzSearch.

Marketing & Co is onderdeel van de Search & Co Groep, een innovatieve groep van recruitmentbedrijven met als gezamenlijke motto 'Intelligentie in recruitment'.

De intelligentie uit zich onder meer in de zelf ontwikkelde methodiek Candidate Experience Marketing®, de exploitatie van eigen job- en nieuwsportals via About Publishers (op basis van de contentq-technologie) en het eigen recruitmentsysteem Recruity.

De in-huis ontwikkelde technologie van Recruity en contentq is verkrijgbaar als open source software.

Het team van Marketing & Co met van links naar rechts Michael Boud, Marcel Geurtsen, Maaike Willems en Maurice van Uden.

team