Over ons

Marketing & Co is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers in de marketing een puur mensenbedrijf. Oprichters Michael Boud en Maurice van Uden zijn gepokt en gemazeld in de marketing.

Michael op Linkedin Michael Boud (michael@marketingco.nl) is als partner verantwoordelijk voor client services. Hij was voorheen onder meer commercieel en inhoudelijk verantwoordelijk voor meerdere websites van De Telegraaf en had daarvoor een eigen bedrijf in event marketing.

Maurice op Linkedin Maurice van Uden (maurice@marketingco.nl) gaat over business development, ict en de back office. Eerder was hij uitgever en vervulde hij marketingfuncties bij Bloor Research, VNU en Veronica.

Marcel op Linkedin Marcel Geurtsen (marcel@marketingco.nl) is onze financiële man. Hij volgt in deeltijd een studie fiscaal recht.

Marketing & Co is onderdeel van de Search & Co Groep, een innovatieve groep van recruitmentbedrijven met als gezamenlijke motto 'Intelligentie in recruitment'.

De intelligentie uit zich onder meer in de zelf ontwikkelde methodiek Candidate Experience Marketing®, de exploitatie van eigen job- en nieuwsportals via About Publishers (op basis van de contentq-technologie) en het eigen recruitmentsysteem Recruity.

De in-huis ontwikkelde technologie van Recruity en contentq is verkrijgbaar als open source software.