Stel je vragen!

Je kunt als kandidaat in alle stadia van het selectieproces met je vragen terecht bij onze consultants. Als intermediair hebben wij vaak een goed beeld van de mogelijkheden en de algehele situatie.

De eerste selectie wordt altijd door een van onze eigen consultants uitgevoerd. Benader de werkgever dus niet rechtstreeks. Voor deze selectie wil de werkgever nog niet inhoudelijk op de sollicitaties ingaan. Bovendien loop je dan het risico dat jouw belangstelling voor de vacature niet correct bij ons aankomt.

In deze fase van de selectieprocedure kijken we of jouw cv overeenkomt met het functieprofiel dat we in samenspraak met de opdrachtgever hebben opgesteld. Bovendien beoordelen we je motivatie op basis van de gestelde criteria.

Eindstadium

Ben je in het eindstadium beland, dan is het verdere verloop van de procedure grotendeels afhankelijk van de aard van de gesprekken die je met je mogelijk toekomstige werkgever voert.

Wij onderhouden in deze fase zeer regelmatig contact met de opdrachtgever om het proces tot een goed einde te brengen. Jouw consultant treedt nu op als raadgever en stelt alles in het werk om de kandidaat en de opdrachtgever tot elkaar te brengen.

Hoewel jij als kandidaat in dit stadium niet veel contact meer zult hebben met ons, kun je te allen tijde terugvallen op onze expertise. Schroom niet om vragen die je hebt, aan ons voor te leggen.

Heb je behoefte aan meer informatie over solliciteren via Marketing & Co, aarzel dan niet om ons te bellen op 020 521 8700. Of stuur een mailtje aan info@marketingco.nl.