Communicatieadviseur

Dit is een vacature van een zusterbedrijf van Marketing & Co.
Klik op de link onderaan de tekst om verder te lezen of te solliciteren!

Voor de Gemeente Westland zoekt Communicatie & Co een Communicatieadviseur (36 uur per week) Wij zijn op zoek naar een communicatieadviseur met een affiniteit voor duurzaamheid en groenprojecten. In deze functie gebruik je jouw communicatietalent om bij te dragen aan belangrijke wereldwijde thema’s zoals de energietransitie, klimaatadaptatie en de vergroening van de leefomgeving. Je zult actief meewerken aan de uitvoering van campagnes en communicatiestrategieën, waaronder de lokale initiatieven.

Ook inspireer je diverse stakeholders om mee te denken en bij te dragen aan de energietransitie, klimaatadaptatie en vergroening. Je ontwikkelt de juiste communicatieaanpak die bewustwording stimuleert en inwoners en bedrijven aanspoort tot actie en deelname aan de verduurzaming. Samen met de afdeling duurzaamheid werk je aan de uitvoering van projecten, waarbij je zelfstandig verantwoordelijk bent voor de communicatie en planning van de groenprojecten. Daarnaast stel je persberichten en andere teksten op en creëer je content voor diverse kanalen. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelorniveau en beschikt over minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur. Hierbij heb je ervaring opgedaan met communicatieprojecten op het gebied van duurzaamheid en groen, waarbij je hebt laten zien dat je effectief kunt bijdragen aan bewustwording en het stimuleren van actie binnen deze thema's.

Via een aanbesteding wordt een tijdelijke baan aangeboden voor de duur van 6 maanden. Verlenging is mogelijk, 2 maal 6 maanden. 36 uur per week. Begindatum: Z.S.M. Uurtarief: 75 euro. Solliciteren kan tot en met vrijdag 4 september 17:00