Kostenbesparing door uitzendkrachten

Uitzendkrachten bieden jouw organisatie maximale flexibiliteit tegen acceptabele kosten. Ze zijn in te huren voor een onbepaalde periode. Je betaalt slechts de werkelijk gemaakte uren en kunt de overeenkomst altijd stopzetten.

Startende marketeers - met een afgeronde opleiding en enige ervaring - biedt Marketing & Co aan op basis van uitzending vanaf zo'n 50 euro per uur.

Ervaren professionals met drie tot tien jaar relevante werkervaring, huur je via Marketing & Co in voor 50 tot 75 euro per uur, terwijl zeer ervaren marketing managers met meer dan tien jaar relevante ervaring worden uitgezonden vanaf 80 euro per uur.

All inclusive

De tarieven van Marketing & Co zijn all-in. Dus inclusief alle (werkgevers- en werknemers-) belastingen, alle sociale lasten en inclusief de in de cao opgenomen reserveringen voor vakantiegeld, vakantiedagen en ziekteverlof.

Uitzendkrachten zijn in te zetten voor periodes, variërend van een week tot maximaal drie jaar. Tussentijds kan een uitzendkracht een vast dienstverband worden aangeboden. Na het eerste halfjaar zijn daaraan geen kosten verbonden.

Andere voordelen van het inzetten van een uitzendkracht ten opzichte van een freelancer is het uitblijven van problemen en onduidelijkheden met betrekking tot de nieuwe wet werk en zekerheid en het voorkomen van naheffingen in het kader van de wet ketenaansprakelijkheid.

NEN 4400 certificering

Alle uitzend- en deta-medewerkers van Marketing & Co worden verloond door de gespecialiseerde organisatie About Payrolling & Services in Weesp. Deze handelspartner van Marketing & Co is NEN 4400-1 gecertificeerd en staat onder toezicht van uitzendkoepel ABU en de Stichting Normering Arbeid. Dit garandeert jou dat belastingen en sociale premies tijdig, volledig en correct worden afgedragen.

De uitzendmedewerkers worden beloond volgens de CAO voor Uitzendkrachten en bouwen derhalve reserveringen op voor onder meer vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen.

In ons vakgebied van de marketing zijn we met de certificering en de beloning conform de CAO uniek in Nederland. Vraag ook andere bureaus naar hun certificering, CAO en beloningsstructuur!