Integriteit, zakelijk en persoonlijk

Marketing & Co heeft integriteit, zowel zakelijk als persoonlijk, hoog in het vaandel staan. We onderhouden dan ook een transparante communicatie met opdrachtgevers én kandidaten.

Een goed voorbeeld hiervan is dat wij opdrachtgevers al binnen enkele werkdagen laten weten of we in staat zijn geschikte kandidaten te vinden. Kunnen we dat niet - om welke reden dan ook - dan adviseren we je desgewenst bij het inzetten van andere kanalen om de gewenste medewerkers te vinden.

De beste oplossing

Voor ons is immers belangrijk om zo snel mogelijk de beste oplossing te vinden voor de - vaak acute - capaciteitsproblemen van jouw organisatie. Belangrijker dan scoren op de korte termijn is onze relatie met je op de langere termijn.

Oók afwijzen

Werken met Marketing & Co betekent voor jou de zekerheid dat kandidaten goed en persoonlijk worden behandeld door onze medewerkers. Daarbij hoort ook een correcte afwijzing voor die mensen die het niet zijn geworden. Inclusief desgewenst de redenen van zo'n afwijzing. Zodat mensen niet in het ongewisse blijven. Wij zijn ons er terdege van bewust in jouw opdracht te werken en op te treden als vertegenwoordiger van jouw organisatie.

Duidelijkheid

We belonen tijdelijke medewerkers conform de CAO voor Uitzendkrachten. Geen gerommel met onduidelijke contracten of uitgestelde betalingen, maar iedere week salaris, inclusief duidelijke overzichten en opbouw van vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen.