Executive search marketeers

Executive search is voor ons niets anders dan een zeer discrete manier om uitgevers met een bewezen track record te werven en selecteren.

In zo'n traject zal de vacature slechts worden gecommuniceerd aan geschikte marketeers en blijven de aard en achtergrond van de vacature dan ook voor het grote publiek onzichtbaar.

Géén headhunting

Executive search mag niet worden verward met headhunting. Wij garanderen onze opdrachtgevers expliciet ons niet op het terrein van headhunting - onder meer het ongevraagd benaderen van kandidaten - te begeven.

Gezien onze relaties met vrijwel alle grotere organisaties in Nederland kunnen wij geen gehoor geven aan een dergelijk verzoek van een opdrachtgever.

Professionals van naam

Executive search blijkt in de praktijk een geschikt middel te zijn om uitgevers van naam te werven voor een vrijgevallen of nieuwe positie binnen jouw organisatie.

De kosten van dit programma zijn gelijk aan die van werving en selectie. Na een succesvolle bemiddeling, leidend tot een arbeidscontract met de kandidaat, brengen we een honorarium in rekening van 20 procent van het jaarsalaris van de nieuwe medewerker. No cure no pay, omdat we geloven in onze eigen kracht.