HR Manager (solo functie)

Dit is een vacature van een zusterbedrijf van Marketing & Co.
Klik op de link onderaan de tekst om verder te lezen of te solliciteren!

In opdracht van the Renewal Workshop, actief in het bieden van circulaire oplossingen voor kleding- en textielmerken, ben ik op zoek naar een veelzijdige en energieke HR manager. Als HR manager van deze organisatie (22 FTE), ga je HR vanaf de basis opzetten en uitbouwen. Je pakt zowel strategische als operationele zaken op, zoals personeelsplanning, verzuim, opleiding & (talent-)ontwikkeling, arbo, recruitment en onboarding. In samenwerking met HR in Amerika implementeer je processen en bewaak je de unieke bedrijfscultuur binnen deze Teal organisatie.
Je draagt zorg voor de HR administratie, zet de performance management cyclus op en bent verantwoordelijk voor arbo en veiligheid. Je bent klankbord en vraagbaak voor alle medewerkers. De ideale kandidaat is een HR manager met 2 jaar werkervaring in HR. Je hebt ervaring binnen het MKB, bij voorkeur binnen een productie omgeving en begrijpt de dynamiek van een groeiende organisatie. Jij bent een bouwer, analytisch sterk en doorziet vraagstukken, die behoren bij een startende organisatie. Je bent communicatief sterk, beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, bent doortastend, pragmatisch en toegankelijk. Je bent een creatieve, betrokken en zeer energieke persoonlijkheid, die in oplossingen denkt en keuzes durft te maken.
Geboden wordt een fulltime (minimaal 32 uur per week) baan in een internationale, dynamische productie omgeving. Bruto jaarsalaris 50 k (gebaseerd op een 40-urige werkweek).